2020-06-21 - Turnaj Horka n. M. (STM)

Název

2020-06-21 - Turnaj Horka n. M. (STM)

Popis

21. 6. 2020 – TJ Sokol Horka nad Moravou

Poslední nesoutěžní pokoronavirový turnaj proběhl tentokrát v naší režii, i když kvůli počasí ne přímo na naší domácí Sokolce, ale v hale v Senici na Hané.

Hráči jako by si od začátku plně uvědomovali, že jde pro většinu z nich o poslední představení v kategorii mini starší a zároveň se chtěli „blýsknout“ v domácím prostředí. Předváděli aktivní zónovou i osobní obranu a téměř ukázkovou týmovou práci, když si v ní vzorně vypomáhali.

V několika útočných akcích se někteří střelci pokoušeli strhnout pozornost pouze na sebe, většinu hrací doby však všichni pracovali jako semknutý tým.

Celkově jsme se vrátili k výkonům z přeminulého víkendu a naše hra naprosto nepřipomínala prapodivný turnaj z týdne minulého. Všichni naši „miníci“ a s nimi i jeden odvážlivec z přípravky si zaslouží velkou pochvalu. V neposlední řadě musíme připomenout i skvělé zákroky našeho brankáře Milana Dokoupila, který v brance prováděl úžasné kousky.

Chyby ve hře se prakticky nevyskytovaly, pouze v posledním zápase dětem již poněkud docházel dech. Závěrem lze konstatovat, že mini starší se rozloučili se sezónou opravdu ve velkém stylu…:-)

Sestava: Dokoupil Milan, Fiala Adam, Hoferek Matěj, Jenš David, Matušek Šimon, Mičola Boris, Niessner Matyáš, Protivánková Rozálie, Rusler Lukáš, Rusler Martin, Šrot Sebastián, Vánský Radim

Období

Statistiky

  • 62 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2020-06-21 - Turnaj Horka n. M. (STM)
Komentáře Přidat